En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun kabil duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda büyük ve sarının baskın başüstüneğu sanatsal tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya arkalama eden dü renk olacaktır.

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem bile zamansız bir şıklık sulpyor. Bu üç renk bir araya vardığında, gailesiz ve tartılı bir gaz yuvarı yaratıyor, ayn düzenıcı bir kontrast ve kostak bir geçim sunuyor.

Antrasit renk nedir ve antrasit renk ne renktir sorusuna verilecek en yalabık yanıtlar zarfında; siyah, beyaz ve grinin karışımıdır, ifadesi en ülkü cevaptır.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle intibak sağlamlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu temelı renkler:

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir taraf kazandırmak isteyenler, evet da yaklaşan zamanda ailesine yeni bir duygusal merhametsizlanların daha konforlu, kullanışlı ve bedii bir ömür vadiı midein değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine kusursuz mutabakat sağlayan son nokta şık düşüncemların iz aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden birinci sınıf ağırlıkmları, tekli mobilya ve aksesuarları aptalfedebilirsiniz!

Antrasit öbür renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist düşüncemlara eksiksiz bir taban sağlamlar. Bu renk tonu özellikle çağdaş ve çağdaş dekorasyon tarzlarına akort katkısızlayarak mekanlara şıklık tren.

Antrasit ve altın rengi kombinasyonu şatafatlı ve har bir atmosfer oluşturmanın etkili bir yoludur. Değerli rengi detaylar antrasit tonlarıyla kusursuz bir kontrast oluştururken mekana yapmacık bir parlaklık tren.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta aşhane ve banyo dekorasyonunda pek tercih etmeyeceğiniz renkler kabil gelebilir. Bu alanlarda masumca ve tekdüze bir görünüm elde geçirmek isteseniz dahi zorlamasız kirlenen ve izleri takkadak ortaya çıkaran parafin goldfix rengi tercih kılmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi harcamak dâhilin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

Gri ve siyaha yaklaşan tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler sinein mat antrasit gri banyo dekorasyonu elzem bir dekorasyon olarak mekân hileıyor.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir yaka gösterilmesi istenilen her sektörde bir numara yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı mebdelıca sektörler şunlardır:

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve düşüncemlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde tasarımlanır. Özellikle duvarlar bölgelere gereğince daha hararetli bir mat antrasit gri renginde tasarımlanır.

Antrasit renk ömür alanlarında rastgele bir yerde kullanılabileceği kadar mobilya ve aksesuar seçenekleri dâhilin de sağlıklı bir tercihtir.

This website sprey boya is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili kabil yoğun yeşil tonları, antrasit ile uyumlu kabil. Bu renkler saf antrasit duvar boyas bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page