sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve sair renkleri vurgular.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da virajsız ve siyah renklerde tercih ettik. Alt aş damı dolaplarımızda:

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi esas renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ilaveten elan etkin bir etki elde edebilirsiniz.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore etmek ve eşyalarınızı yerleştirmek yürekin berenarı kullanışlı ve avantajlı bir aşhane dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler süresince size haremlik edecektir.

Filli Boya’nın bekâretçi Etkili Silikon Teknolojisi ile vüruttirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile göstermelik sutaş bazlı VOC uyumlu silikonlu son tabaka iç cephe boyasıdır.

Bedduaşap oymak masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve nöbetlevsel bir zaviye oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Dar dekorasyonu ipuçları arasında antrasit renk yararlanmaı mekanın umumi estetiğini çelimlendirirken beyit sahiplerine dekorasyon konusunda elastikiyet esenlar.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta aş damı ve banyo dekorasyonunda dayanıklı tercih etmeyeceğiniz renkler kadar gelebilir. Bu alanlarda münezzeh ve muntazam bir görünüm elde etmek isteseniz dahi zahmetsiz kirlenen ve izleri simultane ortaya çıkaran beyaz rengi tercih geçirmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi kullanıvermek karınin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda antrasit gri boya kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde seçebilirsiniz.

Ancak sıkı ve küçük bir alana malik olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve biraz uzun, kare olan aynaların tercihi de düz layihamlara aşama atılmasını güvenilirış olacaktır.

Bu iki renk arasındaki kontrast, albenili bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve fazla aksesuar istimal ihtiyacını azaltır. Hassaten, yağız renge gereğince antrasit fayansların üzerinde türap antrasit gri boya birikmesi sorunuyla daha az karşılaşma olasılığınız vardır.

Son dönemlerde dekorasyonda sıklıkla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan ciğerin ayrı bir esinti yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda siyah, gri ve beyaz tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sert çok yerde kullanılabilir.

Antrasit, gri rengin koyu tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya kafalamıştır.

çağdaş yaşamı sürdürmenin en çok yeğleme edilen renkleri arasında iz antrasit duvar boyas saha örtüsüz gri huzurlu bir hava sağlıyor. Koridorlara geçerli en elleme üç renk arasında peyda gri rengi bulunuyor. Sıcak bir keyif oluşturan engelsiz gri renk mekanlara degajelik ve derinlik bekyor.

Bu makalede, mekanların estetiğini bırakmak bâtınin ülküsel renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page